Create without Limits

Met een frisse kijk op fotografie

Laatste nieuws

Michael Bon Kampioen en weer podium

Wat een dag was het maandag 12 oktober met veel spanning aangezien vandaag het kampioenschap beslist zou gaan worden tussen Michael Bon en Tim van den...

Delen mag...

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Eyecatcher B.V. wint verkiezing ondernemer van het jaar 2020

ABFH4540 2020 Ondernemer van het jaar

Gisteravond aanwezig bij verkiezing ondernemer van het jaar 2020 on de fotografie te verzorgen en ook dit jaar een weer een klant die in de prijzen valt. Vorig jaar de Jumbo Nieuwkoop en nu Eyecatcher BV uit Nieuwkoop!
Van het eerste fotomoment bij Eyecatcher het bedrijf zien groeien en veel mooie en uitdagende fotografie opdrachten gehad :-)

Dank daarvoor en van harte gefeliciteerd met het winnen van de verkiezing!


ABFH4591 2020 Ondernemer van het jaar

Bron: VON Nieuwkoop
De Verenigde Ondernemers Nieuwkoop was wederom een groot succes! Maar liefst 230 ondernemers waren aanwezig om te stemmen op één van de finalisten.

De drie finalisten, Restaurant Mandarin, Eyecatcher BV en KDV Polderpret, hadden de mogelijkheid om de aanwezigen te overtuigen waarom zij ondernemer van het jaar moesten worden. Elk bedrijf toonde een bedrijfsfilm en er werd “gepitched” om stemmen binnen te halen.

Na telling van de stemkaarten onder toeziend oog van notaris John Kroes werd de winnaar door burgemeester Robbert-Jan van Duijn bekendgemaakt.