Create without Limits

Met een frisse kijk op fotografie

Laatste nieuws

Michael Bon ZAC 600 Sport Kampioen 2021

Woensdag 13 oktober 2021 Vandaag was het dan zover voor Michael, de laatste wedstrijd van RSZ Motorsport 2021 met als doel voor de 2e maal kampioen te...

Delen mag...

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Uitvaartfotografie of videoregistratie als herinnering van de begrafenis of crematie.

Een uitvaart is een moment van emoties.

ABFH1009 uitvaart arie bon fotografie 1 


De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij, dan is het fijn om achteraf rustig te kunnen kijken naar beelden van deze bijzondere dag. Foto's of beelden van de dag kunnen u helpen om deze dag een goede plek te geven in uw herinnering.

Het blijkt een fotoreportage of videoregistratie van een begrafenis of crematie vaak van onschatbare waarde is. De uitvaart is een uniek moment om dit mooi in beeld te brengen. Uw uitvaart wordt in een mooi fotoboek album gebundeld en kunnen deze beelden een belangrijk onderdeel zijn van uw rouwverwerking. Uitvaartfotografie kan ook steun geven aan nabestaanden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn. Voor kinderen kan uitvaartfotografie of videoregistratie erg belangrijk zijn om het moment dat ze eraan toe zijn de uitvaart te verwerken.

Ik als fotograaf wil u graag van dienst zijn op deze dag om voor u de dag vast te leggen op beeld en maak de reportage die het verhaal van uw uitvaart of crematie verteld. Ik stel ik mij op de achtergrond op met stille apparatuur!

ABFH1148 uitvaart arie bon fotografie

Voor meer informatie kun u contact opnemen of om een persoonlijke afspraak te maken, ik ben gevestigd in Nieuwkoop regio Alphen a/d Rijn Tel. 06 - 55 11 29 12