• Convert Your Lightroom Presets Into Capture One

  Werk je met Lightroom en je stapt over naar Capture One dan is het volgende erg handig.Je vertroude presets gewoon weer gebruiken :-)Het is namelijk e...

 • Fotografie voor Promatrix BV

  Afgelopen week een mooie en uitdagende fotografie gehad bij Promartix BV, specialist in de fabricage van aluminium matrijzen. Foto's voor promotie en...

 • Fotografie kapsalon in Zwitserland

  Afgelopen tijd in Zwitserland gefotografeerd voor de nieuwe website van Couffeur Andri. Op pad met camera's en een mobile flits set om te kunnen foto...

 • Fotografie Dieren praktijk

  Een leuke uitdaging bij een dierenarts praktijk om de fotografie te doen. Zowel detail en prortretten maken voor de nieuwe website!

Arie Bon fotografie voor een frisse kijk op fotografie..!

 * Foto's  Eindshow D-Beatz staan on-line - klik hier...

Arie Bon fotograaf 2014-zw kl    WHO AM I;
A professional photographer who has specialised in automotive, sports and special events. Also I have prepare photos for company presentations, websites and advertising. Photo shoots on location or in the studio are also possible for that special occasion.
 
I work with professional FujiFilm digital equipment and will always prepare you a firm price quotation in advance, with a written  overview of your requirements.

WIE BEN IK;

Als fotograaf heb ik me gespecialiseerd in automotive, sport, evenementen, bruidsfotografie, foto's voor bedrijfspresentatie voor bijvoorbeeld uw website of reclame. Ook fotoshoots op locaties of in de studio behoren tot de mogelijkheid. Ik werk met digitaal professionele FujiFilm apparatuur. Bij opdrachten wordt er vooraf een overzicht gemaakt van uw wensen en kijken we of wij daar aan kunnen voldoen, daarna krijgt u een prijsopgave. Indien u als klant zich daarin kunt vinden, gaan wij  voor u aan het werk.

For wedding photography I also have a separate website, take a look at it if you like ...
Voor trouwfotografie heb ik ook een apparte website, neem daar ook eens een kijkje op ...

logo detrouwfoto.nl web

 

Sportief op de foto; komt op verzoek op veel verschillende plaatsen om sportieve foto's te maken op een event. Mooie professionele foto's van deelnemers zijn dan na het evenement te vinden op onze website en eventueel te bestellen. Leuk om zo uw evenementen voor de deelnemers na alle inspanning nog even door te laten gaan met genieten van de foto's. 

Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen...


    

Inschrijven nieuwsbrief

captcha 

Share this on social media

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn